google-site-verification: google101bc51642bac903.html
locatie ag-zaalhuur
27 maart 2017

vergaderlocatie in eindhoven

Vergaderlocatie Eindhoven spreekt tot de verbeelding.

Verbeelding, het woord zegt het al, draagt bij aan een goed gesprek. Als je naar een goede vergaderlocatie in Eindhoven zoekt, zoek je vaak naar een plek die tot de verbeelding spreekt. Je wilt alle deelnemers verrassen en ze zo uit hun dagelijkse denkpatroon halen. Dat is ook is de reden waarom er buiten de deur vergaderd wordt.

Bewaren

Villa De Meerle

Een uitgesproken vergaderlocatie in Eindhoven die tot de verbeelding spreekt is Villa De Meerle. Villa De Meerle, wat verwijst naar de zangvogel merel, ligt in het villapark in het centrum van Eindhoven op slechts vijf minuten lopen vanaf het Centraal station. Villa De Meerle werd in 1917 gebouwd in opdracht van een Eindhovense sigarenfabrikant. Het ontwerp, naar voorbeeld van engelse landhuizen, is van architect J.W. Hanrath. Deze architect bouwde in die periode meerdere huizen in deze wijk.

Vergaderlocatie Eindhoven Centrum

Honderd jaar later is deze villa in Eindhoven overdag een mooie, tot de verbeelding sprekende vergaderlocatie in Eindhoven. Omgeven door een mooie tuin die in alle jaargetijden inspireert. De villa mag dan inmiddels 100 jaar oud zijn, als vergaderlocatie is ze voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten.

De villa heeft een goed geoutilleerde keuken waar de kok met zijn team naar ieders wens kookt. Vanaf een select gezelschap van 2 personen dat vergadert in de bestuurskamer tot een groep van 155 personen die bijeenkomen in de Meerlezaal.

Nieuwsgierig geworden en op zoek naar een uitgesproken vergaderlocatie in Eindhoven? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan om te vergaderen op deze tot de verbeelding sprekende locatie in Eindhoven.

AG ZAALVERHUUR IN BIJZONDERE AMBIANCE