google-site-verification: google101bc51642bac903.html
vrolijke, feestvierende receptie bezoekers
mooie feestzaal
vrolijke feestvierende mensen

Feestzaal Eindhoven

Zoekt u een feestzaal in Eindhoven? En wilt u graag net even iets anders dan anders? Met de zalen van AG Zaalverhuur in Eindhoven organiseert u uw feest in een bijzondere ambiance. In de feestzaal kunnen wij 300 gasten ontvangen. De authentieke bar geeft de gehele zaal een eigen sfeer. Voor een personeelsfeest, BBQ of het vieren van een verjaardag kunt u ook terecht op een van onze terrassen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. U huurt een zaal altijd in combinatie met door ons verzorgde catering. Wij beschikken over een eigen keuken. Samen met u kunnen wij een arrangement op maat samenstellen. Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bewaren

Meld u aan voor onze en ontvang bericht over speciale acties en aanbiedingen.

Aanmelding voor nieuwsbrief

* zijn verplicht
Bent u zakelijk of prive geïnteresseerd in onze zalen en arrangementen?
X Afsluiten

Feestzaal huwelijksfeest

AG Zaalverhuur beschikt over de ideale feestzaal voor uw huwelijksfeest. De feestzaal kan volledig naar uw wensen worden ingedeeld en aangekleed, om uw feest onvergetelijk te maken. Een bijzonder feest in een bijzondere ambiance.

Feestzaal bedrijfsfeest

Heeft u een feestzaal nodig voor een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel? De Feestzaal van AG Zaalverhuur in Eindhoven is hier perfect voor. De villa biedt de mogelijkheid om 300 gasten te verwelkomen en het team (gastheer, gastvrouw en chefkok) staat klaar om al uw wensen te vervullen.

Feestzaal met tuin

De accommodatie is omringd door een prachtige tuin, waar uw feestzaal aan grenst. Wilt u graag de tuin benutten tijdens uw feest? Laat het ons even weten en wij zorgen er dan voor dat de tuin voor uw gasten beschikbaar is.

Feestzaal met arrangementen

Bij AG zaalverhuur kunt u een feestzaal met lunch- of diner arrangementen reserveren. Wij bieden verschillende standaard arrangementen aan, maar mocht u andere wensen hebben, dan kan dit natuurlijk ook. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag om het geschikte arrangement samen te stellen.

Feestzaal met receptie mogelijkheden

Indien u graag een feestzaal met receptie mogelijkheden wilt. Dan is dat geen probleem. U kunt bij AG Zaalverhuur voorafgaand aan het feest ook nog een receptie houden. Zo kunt u alles op één feestlocatie houden en hoeft u niet tussen de locaties te wisselen.

Feestzaal met parkeergelegenheid

AG Zaalverhuur is een uitstekende feestlocatie. De authentieke villa ligt in het centrum van Eindhoven en beschikt over 36 gratis parkeerplaatsen.

Interesse?

Bij AG Zaalverhuur Eindhoven zijn vele mogelijkheden om uw receptie of feest te laten slagen. Het team van AG Zaalverhuur denkt met u mee en ontvangt uw gasten met een glimlach. De verzorging is perfect en geheel aangepast aan uw wensen Wilt u graag meer weten over de receptiemogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen.

icon zeven zalen

9
zalen

icon aantal personen

4 - 155
personen

parkeerplaatsen

36 x
gratis

lopen van station

5 min.
station

eigen keuken

eigen
keuken

park en tuin

park
tuin

FEESTELIJKE LUNCH EN DINER ARRANGEMENTEN

Of het nu gaat om een lunch, brunch, diner, receptie of een feestavond, AG Zaalverhuur heeft alles in huis om u, uw familie, personeel of vrienden een gezellige dag en/of avond te bezorgen. Wij kunnen samen met u een arrangement op maat samenstellen. In de weekenden kunt u zelfs exclusief met uw gezelschap over de villa van AG Zaalverhuur beschikken. Van snack tot walking dinner.

bord eten

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

AG-Zaalverhuur Eindhoven

feestelijke zaal voor receptie
vingerlikkende bord eten
tuin bij ag-zaalverhuur

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

REACTIES

gezicht

“Super gezellig!!”
Igor en Tecla Groothuis

gezicht

“Fantastische zaal, echt gezellig!”
Joanne de Wit

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

  • AG Zaalverhuur voor vergaderen & feesten
  • Parklaan 93
  • 5613 BC Eindhoven
  • 040 243 4808

AG ZAALVERHUUR IN BIJZONDERE AMBIANCE