google-site-verification: google101bc51642bac903.html
locatie ag-zaalhuur
30 oktober 2017

vergaderlocaties

De beste technische faciliteiten om te vergaderen

Voor een geslaagde vergadering of bijeenkomst is meer nodig dan alleen de huur van een prettige zaal. Goede presentatieapparatuur is van groot belang, evenals een betrouwbare en snelle internet verbinding. Je moet er immers op kunnen vertrouwen om tijdens je vergadering op elk moment snel toegang tot gegevens op je eigen server of bedrijf te hebben, e-mails te kunnen versturen of ontvangen of om zaken op het internet op te zoeken. Lees snel verder wat AG-Zaalverhuur je op dit vlak te bieden heeft.

Snel en betrouwbaar Wi-Fi netwerk

Alle vergaderzalen van AG-zaalverhuur beschikken over een snel en betrouwbaar Wi-Fi-netwerk. Dankzij onze professionele aansluiting en Wi-Fi-apparatuur is de verbinding bijzonder snel: zowel de upstream als de downstream snelheid bedraagt 100mbit per seconde. De verbinding is ook zeer betrouwbaar omdat AG-Zaalverhuur is aangesloten zowel via glasvezel als via de kabel. Dit heeft als voordeel dat als een provider een problemen heeft, ons systeem automatisch overschakelt op de andere provider. Hier merkt je als gebruiker natuurlijk niets van. Ook kun je jouw laptop via een UTP kabel aansluiten op ons netwerk.

Beveiligd privé netwerk

Om je privacy te waarborgen worden onze internetverbindingen 24/7 online bewaakt door een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Maar misschien wil je tijdens je bijeenkomst gebruik maken van een eigen privé Wi-Fi-netwerk? Ook dat kan bij AG-Zaalverhuur. Wij verstrekken je tijdelijk een SSID en wachtwoord. Klinkt allemaal erg technisch? Geeft niets, we helpen je graag!

Krachtige beamers

Alle vergaderzalen hebben moderne lichtsterke beamers en projectieschermen. De aansluiting van je laptop of pc kan via HDMI of VGA. Ook aansluitingen voor audio zijn aanwezig. De verlichting in de vergaderzalen kan worden aangepast om je presentatie optimaal te vertonen. Benieuwd hoe onze vergaderzalen eruit zien? Klik hier. En nog meer Natuurlijk heb je in elke vergaderzaal de beschikking over de klassieke presentatie- en hulpmiddelen zoals flip-over en whiteboard. Wil je gelijk een scherpe offerte? Vraag dan om een prijsopgave.

AG ZAALVERHUUR IN BIJZONDERE AMBIANCE